asculta live
Dode Andrei

 

Dode Andrei

Născut în anul 1969 în localitatea Cicăneşti, judeţul Argeş, într-o frumoasă zonă de munte. De mic îndrăgeşte muzica populară de pe aceste meleaguri, apropiindu-se sufleteşte de tradiţiile şi obiceiurile oamenilor acestor locuri. Astăzi, muzica populară ocupă un loc important in viata lui.
Încă de la şapte ani, când a urcat prima datăpe scenă, a participat la diverse concursuri şi manifestări folclorice obţinând premii fruntaşe.
Dode Andrei este şi un bun instrumentist. Actual este reprezentantul formaţiei TRIO MUSIC, formaţie de muzică de petrecere din Piteşti, unde cântă şi cu instrumente cu clape, la diverse petreceri private.
Are multe apariţii la mai multe televiziuni principale din România (TVR, PROTV, ANTENA1, ETNO TV, FAVORIT si alte televiziuni locale din Piteşti şi nu numai).
Modestia, respectul dar şi mândria justificată cu care vorbeşte despre înaintaşii lui, te fac să îl asculţi cu băgare de seama pentru ca toate aceste calităţi ale lui Dode se regăsesc într-un glas de o deosebita frumuseţe. Acurateţea, lejeritatea cu care cântă, eleganta cu care îmbracă costumul naţional al strămoşilor, fac din Dode Andrei un demn urmaşi al valoroşilor oameni de arta ai Argeşului. Ascultându-i creaţiile muzicale, pentru că se dovedeşte a fi un valoros creator veţi avea revelaţia întâlnirii cu un deosebit artist.
Muzica pe care o abordează la petrecerile private, este folclor autentic din toate zonele ţării, muzică lăutărească şi bineînţeles muzica de petrecere.

Taguri: , , , , , , ,www.agrofm.ro | www.agrofm.com | Copyright 2011 | Agro FM este o Marca Inregistrata SC Brand Emotion SRL. Este interzisă republicarea sau redistribuirea conţinutului fără menţionarea sursei. Pentru mai multe detalii accesaţi Termeni şi Condiţii.
Streaming oferit de Distinct New Media