asculta live
Tratamente naturiste pentru indepartarea negilor

 

Tratamente naturiste pentru indepartarea negilor

Dacă sunteți în căutarea unui tratament pentru negi, trebuie să știți că tratamentele naturiste vă pot ajuta. Există mai multe plante medicinale cu efect pozitiv în lupta cu negii.

Rostopasca este una dintre cele mai eficiente metode de tratare a negilor. Pentru a beneficia de rezultatele dorite, preparați sau cumparați din farmacii tinctură de rostopasca. Folosiți-o în mod regulat (în fiecare dimineață și seară) până la dispariția lor.

Gălbenelele sunt și ele plante medicinale indicate în tratarea negilor. Aplicați tinctură sau ceai de galbenele pe negi, de doua ori pe zi. Folosiți tifon sau orice alt material steril pentru acoperirea zonei pe care ați aplicat tinctura de galbenele. După circa 10 minute, renunțați la bandaj și spalați-vă cu apă calduță.

În tratarea negilor se mai pot folosi compresele cu oțet de mere, coajă de lamâie macerată (se curață coaja de la două lămâi, se pune într-un borcan, se acoperă cu oțet de vin, se leagă borcanul și se lasă la macerat o saptamană).

Mai multe informaţii puteţi afla la Agro FM.

Sursa: www.info-ghid.com

Taguri: , , , , , ,www.agrofm.ro | www.agrofm.com | Copyright 2011 | Agro FM este o Marca Inregistrata SC Brand Emotion SRL. Este interzisă republicarea sau redistribuirea conţinutului fără menţionarea sursei. Pentru mai multe detalii accesaţi Termeni şi Condiţii.
Streaming oferit de Distinct New Media