asculta live
Remedii pentru durerile de rinichi

 

Remedii pentru durerile de rinichi

Durerile de rinichi pot fi calmate dacă vei consuma o serie de ceaiuri din plante medicinale, dacă îți vei face un regim alimentar echilibrat, și forte important e să consumi multe lichide și să te ferești de alimentele sărate. Așadar, pentru calmarea durerii de rinichi, bunica îți recomandă să consumi ceai de mătasea porumbului. Este extrem de eficient împotriva acestor dureri. Se prepară o infuzie din 30 g la o cană de apă, și se bea pe parcursul unei zile.

Durerile cele mai cumplite de rinichi sunt atunci când aveți nisip sau pietre. Pentru a le elimina este nevoie de tratament și multe ceaiuri. Cele mai bune sunt ceaiurile din rădăcina de măceș, din semințe de morcovi, din brusture sau de mesteacăn.

Ceaiul din brusture se prepară din frunze uscate, 3 linguri la 3 căni de apă clocotită, se lasă la infuzat și se bea câte o cană înainte de mesele principale.

Ceaiul de mesteacăn se bea într-o concentrație mai mare, având rolul de a dizolva pietrele. Gustul poate fi neplăcut însă este un ceai foarte bun care se bea dimineața înainte de masă.

Ceaiul din semințe de morcovi se bea în portii mici de 5-6 ori pe zi. Se prepară o infuzie din 3 lingurițe la 600 ml apă și se consumă înainte de mese.

Mai multe informaţii puteţi afla la Agro FM.

Sursa: www.topfeminin.ro

Taguri: , , , , , ,www.agrofm.ro | www.agrofm.com | Copyright 2011 | Agro FM este o Marca Inregistrata SC Brand Emotion SRL. Este interzisă republicarea sau redistribuirea conţinutului fără menţionarea sursei. Pentru mai multe detalii accesaţi Termeni şi Condiţii.
Streaming oferit de Distinct New Media